2011. október 5., szerda

Nyereményjáték eredményhirdetés

Kedves Felhasználóink!


Ahogy ígértük, eljött a nagy nap, itt az ideje kihirdetni a szeptember 30-án lezárult nyereményjátékunk nyerteseit. Köszönjük mindenkinek, aki azonosította magát korábban, vagy most, játékunk alkalmával. Számukra reméljük a továbbiakban számos előnyt fog hordozni az azonosított státusz. Külön szeretnénk gratulálni két nyertesünknek. Íme a két nyertes felhasználónk:

  • Az Acer notebookot ’Lizarazu’ nevű felhasználónk nyerte.
  • Az Apple iPad 2 új tulajdonosa pedig ’nortberg’

Nyereményjátékunk lezárult tehát, de nem kell csüggedni, ha esetleg most nem vettél részt azonosítási játékunkban. Azonosítani továbbra is megéri, hisz számos előnnyel jár annak számára, aki él vele.

Kétkedés, bizalmatlanság, gyanakvás jellemzi cseréinket, amíg nem tudjuk partnerünkről, hogy komolyak-e a szándékai, vagy sem. A felhasználói azonosítással ezeket a problémákat kiküszöbölhetjük. Természetesen érdemes megnézni partnerünk korábbi kapott értékeléseit, de emellett a biztonsági szintjét is ajánlott szemügyre venni.

Oldalunk célja, hogy egy olyan biztonságos közösséggé váljunk, ahol felhasználóink megbízhatnak egymásban, és ezáltal megőrizhetjük a kötött üzletek tisztaságát. Az azonosítás egyrészt biztonságot nyújt a cserepartnerek számára, másrészt megbízhatóságot sugall jelezve, hogy komolyan gondoljuk a dolgot. Az azonosításról további információk a cserebere weboldalán olvashatók.

Biztonságos csereberélést kívánunk mindenkinek!


Üdvözlettel:

A cserebere.hu csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése