2011. szeptember 15., csütörtök

Azonosítsd magad, és nyerj!

Kedves Felhasználóink!

Bizalom. Biztonság. Megbízhatóság.

Hogyan növelhetjük közösségünk tagjainak egymás iránti bizalmát? Hogyan kerülhetjük el, hogy csalás áldozatává váljunk?

Felhasználói azonosítás! Csupán két szó, mégis számos előnnyel jár azok számára, akik élnek vele. Oldalunk egyik legfontosabb célja, hogy megóvjuk felhasználóinkat, illetve biztonságossá tegyük piacterünket, ezért szeretnénk megjutalmazni a már azonosított, illetve az újonnan azonosításra kerülő felhasználóinkat!

Most igazán megéri élni ezzel a lehetőséggel, hiszen a már azonosítással rendelkező, illetve 2011. szeptember 15. és szeptember 30. között az SMS azonosításra kerülő felhasználóink között egy Acer Notebookot, a bankszámlaszámmal azonosítottak között pedig egy Apple iPad 2-t sorsolunk ki!

Az azonosításról bővebb információ a Cserebere oldalán, a http://www.cserebere.hu/pages/azonositas elérhetőségen olvasható. Regisztrálj, azonosítsd magad és nyerj!


A cserebere.hu „Azonosítsd magad és nyerj” nyereményjátékban való részvételi szabályzata:

A cserebere.hu portálon a „Azonosítsd magad és nyerj” elnevezésű játékban részt vesznek azon regisztrált felhasználók, akik már azonosították magukat akár bankszámlával, akár mobiltelefonszámmal, illetve vonatkozik a 2011.szeptember hó 30.-ig újonnan regisztrált és azonosítást kérő ügyfeleink részére. A bankszámla azonosítással rendelkező regisztrált felhasználók között egy IPAD2 –es (16GB WIFI) készüléket sorsolunk ki,melynek feltétele, hogy az oldal üzemeltető bankszámlaszámára (2011.október 5. napjáig) beérkezzen az azonosítás megváltásához szükséges összeg, míg a mobiltelefonszámmal azonosított felhasználók között egy ACER notebook készüléket sorsolunk ki. A nyeremények kisorsolását 2011.október 6-án tartjuk, melynek eredményét a cserebere.hu portál facebook oldalán http://www.facebook.com/cserebere , illetve blog oldalán tesszük közzé http://csereberehu.blogspot.com/ . ugyanezen a napon.

Az azonosításhoz és a játékban való részvételhez, az alábbi lépéseket kell megtenni:

Ha azonosítani szeretném magam bankszámlával:

Kérjük, hogy bankszámlájáról utaljon el 800 Ft + ÁFA (1000,- Ft bruttó) összeget a következő névre és számlaszámra:

Redlink Interaktív Kft

Számlaszám:(CIB)10702260-48655907-51100005

Közlemény: (Kérjük ide írja be a rendszer által generált kódot)

Nyomja meg az „a bankszámlával azonosítottam magam” gombot és az átutalás beérkezése után irodánk 6 munkanapon belül aktívvá teszi a felhasználó nevéhez tartozó kiemelt azonosítását, amelyről elektronikus értesítést küldünk.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az átutalás csak a regisztrációban megadott névvel való egyezés esetén érvényes, ha ez eltér, kérjük, a „Saját oldalam/ Beállítások / Adatmódosítás„ menüben ezt megváltoztatni szíveskedjen.
Köszönjük!

Vagy:

Ha azonosítani szeretném magam mobiltelefonszámmal:

Küldje el a rendszer által generált (pl: CSBSMS 45) szót a 06-90-642-143-as emeltdíjas SMS számra. Az SMS díja 400 Ft + ÁFA (500,- Ft bruttó)

A válaszüzenetben megkapja a felhasználói azonosításhoz szükséges jelszót. Magyarországi Telenor, T-Mobile vagy Vodafone hálózatból küldhető az SMS. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az sms-sel történő azonosítás csak a regisztrációban megadott telefonszámmal való egyezés esetén érvényes, ha ez eltér, kérjük, a „Saját oldalam / Beállítások / Adatmódosítás„ menüben ezt megváltoztatni szíveskedjen.
Köszönjük!

Az üzemeltető az elektronikus adatátviteli problémákért, a hálózatok esetleges hibáiért, hibásan elküldött kódokért vagy a telefon konfigurációjából eredő hibákért felelősséget nem vállal.

Az emelt díjas szolgáltatást biztosítja: InFo-Tech 2006 Bt
Web:www.info-tech.hu
E-mail:info@info-tech.hu
A weboldal üzemeltetőjének elérhetősége: info@cserebere.hu

2 megjegyzés:

kabalas írta...

és aki már élt ezzel a lehetőséggel azokkal mi lessz? szerintem közöttük is kellene sorsolást tartani ez így nem fair mert ha még nem azonosítottam volna magam most biztosan megtenném

Admin írta...

Kedves kabalas,

A már korábban azonosított felhasználóink is részt vesznek nyereményjátékunkon.

Megjegyzés küldése