2011. december 12., hétfő

Ünnepi készülődés

Kedves Felhasználóink,

Hétfői összesítésünket egy emlékeztetővel kezdenénk. Szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy a stresszes év végét, illetve az egész évi hajtás kipihenését szorgalmazva múlt héten elindult nyereményjátékunk, melynek fődíja egy kétszemélyes utazás a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** -be. Ha szeretnétek részt venni a játékon, regisztráljatok a http://alomutazas.cserebere.hu oldalon, majd növeljétek nyerési esélyeitek ismerőseitek meghívásával, hogy megnyerjétek az igazi élményeket nyújtó Álomutazást!

Vészesen közelednek az ünnepek, így felhívnánk figyelmeteket, hogy most érdemes nézelődni, keresgélni, illetve termékeket felölteni oldalunkra. A karácsonyi forgatagban sokan el szeretnék kerülni a tolongást, így oldalunkon kutatnak ajándékok után. Jó esély nyílik így arra, hogy több ajánlatot kapjunk termékeinkre a magas látogatószám következtében.

Szintén a termékeken való túladását segítheti, hogy oldalunk tagjainak száma lassan eléri a 40.000-et. Jelenleg 39.364 felhasználója van a cserebere.hu-nak, tavaly, a karácsonyt megelőző időszakban közösségünk 20.000 főt számlált. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 1 év leforgása alatt közel kétszeresére nőtt közösségünk tagjainak a száma. Reméljük, hogy ezt a napról napra való növekedést Ti is érzékelitek a kínálat bővülésével, és a feltöltött termékeitek iránt érdeklődők számának növekedésével.

Kellemes üzletelést kíván:
A cserebere.hu csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése