2011. november 16., szerda

Tippek, trükkök 2. rész – Emeld ki!

Kedves Felhasználóink,

Tovább folytatjuk októberben elkezdett bejegyzés-sorozatunkat. Előző bejegyzésünk elsősorban újonnan regisztrált tagjainknak kedvezett, de reméljük a rutinos, tapasztalt csereberések is hasznát vették a tanácsoknak. Első bejegyzésünk a kezdetekkel, a termékfeltöltéssel foglalkozott, ha valaki esetleg még nem tette volna meg, vagy lemaradt volna róla, ezen az elérhetőségen elolvashatja.

Mostani írásunk tovább boncolgatja az üzletelés menetét, és a különböző hirdetési lehetőségekkel foglalkozik. Ennek célja, hogy megismerjétek miként tehetitek népszerűbbé termékeiteket, és miként tudjátok jobban felhívni a figyelmet rájuk.

Kiemelés


Oldalunk talán egyik leghasznosabb és leglátványosabb funkciója a termék-kiemelés lehetősége. Ezen lehetőséggel a feltöltött termékeket a főoldalra lehet kiemelni, így akár sokkal több látogatót is lehetséges vonzani a termék adatlapjára. Minél több felhasználó látja a terméket, annál nagyobb a valószínűsége, hogy több ajánlat érkezik rá. Ez a kiemelés SMS-ben lehetséges, és 1 hétig érvényes az SMS KIEMELT AJÁNLATOK rovatban. A kiemelésről további információk itt találhatók.

Hirdetés a facebookon

Részben az SMS-kiemeléshez kapcsolódik, a facebookos, közösségi hirdetés lehetősége. Amennyiben egy termék SMS kiemelt automatikusan részt vesz a Cserebere hét terméke kiválasztásában, mely heti 2 alkalommal, kedden és péntekenként zajlik. Ilyenkor véletlenszerűen kiválasztunk 1-1 terméket az SMS-kiemelt hirdetések közül, majd ezen termékek megjelennek facebook oldalunkon post formájában, így rajongóink is automatikusan látják a hirdetéseket. Tapasztalataink szerint 1-1 kiválasztott, majd kipostolt termék látogatottsága jelentősen megnő a postolás időpontját követő napokban.

Természetesen Nektek is van lehetőségetek facebook oldalunkra kitenni csereberés termékeiteket, ehhez nem kell mást tennetek, csak lájkolni oldalunkat, beilleszteni a termék csereberés linkjét, elérhetőségét az üzenőfalunkra, majd szöveget írni hozzá. Hasonlóan cselekedhettek a saját facebook oldalatokon, és ismerőseitek körében tehetitek így népszerűvé saját csereberés termékeiteket.

Legyél Te is kiemelt partner!

Ez a lehetőség a tömeges termékszámot feltöltő felhasználóinknak szól. Amennyiben minimum 30 db aktív termékkel jelenik meg valaki oldalunkon, a cserebere.hu kiemelt partnere lesz. Ez nem jelent mást, mint folyamatos jelenlétet a főoldalon, ahonnan elérhető az összes kínált termék azonnal.

A fenti pontok alapján most már jól látjátok milyen lehetőségeitek vannak, ha ki szeretnétek valamilyen formában tűnni a tömegből, és ki szeretnétek emelni a termékeiteket. Ezek a tippek hasznosak lehetnek, és segíthetnek, hogy több látogatót vonzzatok, és ezáltal nagyobb eséllyel adhassatok túl termékeiteken.

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése