2015. november 30., hétfő

Legyél a társtulajdonosa Magyarország legnagyobb cserebere weblapjának!

Szeretnéd Magyarország LEGNAGYOBB cserebere közösségét formálni, irányítani? Úgy ÉRZED, hogy rendelkezel kellő tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy a CSEREBERE.HU oldal fejlesztésében, marketing kampányainak tervezésében és szervezésében is aktívan RÉSZT VEGYÉL? Esetleg van saját weblapod és EGYESÜLNÉL velünk? Szeretnél egy közösségi portál közösségi TULAJDONOSA lenni? Szívesen fektetnél be egy minimális összeget egy olyan vállalkozásba, ahol társtulajdonosként RAJTAD IS MÚLIK egy weblap jövője, bevétele? Ha igen, akkor TÉGED keresünk!

Mit TERVEZÜNK?

A cserebere.hu oldal üzemeltetésére egy MAX. 5 TAGÚ tulajdonosi közösséget szeretnénk létrehozni, hogy a tagok ötleteivel, AKTÍV munkájával még népszerűbbé é...s még nagyobb közösséggé tudjunk válni!

Néhány ÉTVÁGYGERJESZTŐ információ a cserebere.hu-ról: milliós látogatás évente, több tízezres felhasználói tábor, >27 ezres Facebook rajongótábor (amivel mi vagyunk a legnagyobb magyar cserebere közösség).

Mi a következő LÉPÉS?

Ha felkeltettük az érdeklődésed és szeretnél társtulajdonosnak jelentkezni, akkor írj nekünk az info@cserebere.hu email címre, vagy jelentkezz be a https://www.facebook.com/events/439606852902280 Facebook eseményünkre. A jelentkezésed természetesen anyagi és egyéb kötelezettséggel nem jár, csak a szándékod és az érdeklődésed fejezi ki. Az érdeklődőket természetesen informálni fogjuk a befektetés mértékéről, a weblap múltjáról, jelenéről és tervezett jövőjéről, ami utóbbiba már beleszólásod is lehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése