2013. március 20., szerda

Nem április tréfa, megszűnt a kötelező azonosítás!

Kedves Felhasználóink!
Jól látjátok a naptárat, még nincs április 1-e, nem bolondozunk veletek, amikor kihirdetjük: megszűnt a kötelező azonosítás!
Hosszas gondolkodás után hoztuk meg ezt a döntést. Az vezetett minket, hogy kényelmesebbé, egyszerűbbé tegyük az oldalra való belépést, hogy ne kelljen várakozni, amíg üzletelhet az ember.
A kötelező azonosítás megszűnt, de a lehetőség továbbra is adott: aki akar, továbbra is megteheti a szokásos módokon: sms-ben vagy banki átutalással. (Természetesen az eddigi azonosítások sem vesznek el.) Milyen előnnyel jár egy azonosított fiók? Egyszerű: több bizalommal fordulnak feléd a potenciális partnerek.
További könnyítésként megengedjük, hogy a termékleírásokban és a hozzászólásokban megadjatok bármilyen elérhetőséget, amin keresztül kommunikálhattok egymással. Az ezzel járó felelősség is a tiétek, hiszen a nyilvánosan megosztott adatokat már nem lehet ellenőrizni. Javasoljuk, hogy emailcímen, skype vagy egyéb üzenetküldő elérhetőségen kívül ne adjatok meg mást! Tanácsoljuk azt is, hogy telefonszámot csak privát csatornán (pl. email) keresztül cseréljetek, lakcímet lehetőleg még ott se, ha máshol is lebonyolítható az üzlet. 
E lehetőség mellett is kérjük, hogy licitáljatok és és üssétek le a terméket, amit megvesztek partneretekről. Miért jó ez nektek? Mert csak így írhattok értékelést és rólatok is csak ekkor készülhet új visszajelzés. Ez pedig közösségi érdek! A kényelmesebb felhasználás kis kötelezettséggel is jár, de ahogy a régi mondás tartja: "Mindenki egyért, egy mindenkiért!"
A már azonosított felhasználóink pedig, kis kárpótlásul kapnak 2 db egy hetes termékkiemelést, melyet szabadon felhasználhatnak oldalainkon. Ehhez nem kell mást tenniük, mint írni egy emailt az info@cserebere.hu vagy az info@diretto.hu címre és megadni benne a választott aukciók termékkódját. (Nem kötelező egyszerre felhasználni a két kiemelést.)

Tippek a biztonságos üzleteléshez:

További jó aukciózást és csereberét kívánunk!
a cserebere.hu és diretto.hu csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése