2012. január 12., csütörtök

Ingyenes kiemelés?

Tisztelt Felhasználóink!

Nem, nem gépeltünk félre, csupán egy újabb akcióval szeretnénk kedveskedni Nektek, ezért a mai naptól kezdődően lehetőségetek van ingyenesen kiemelni termékeiteket! És hogy mi módon? Nem tagadjuk, egy kis szerencse, és odafigyelés is szükségeltetik hozzá!

Ha eddig nem követtétek facebook oldalunkat, akkor most tanácsoljuk, hogy mindenképpen lájkoljatok minket, hisz akciónk szorosan összekapcsolódik közösségi oldalunkkal. Mától kezdve véletlenszerűen ingyenes kiemelési órákat hirdetünk meg a Cserebere facebook oldalán post formájában. A meghirdetés időpontjától fogva 2 teljes órátok van, hogy éljetek az ingyenes kiemelés lehetőségével és elküldjétek a felhasználóneveteket, és a kiemelni kívánt 1 db termék azonosítóját email-ben az info@cserebere.hu címre.* Mi a kapott terméket hamarosan kiemeljük, és egy hétig oldalunkon kiemelt termékként fog szerepelni a főoldalon teljesen ingyen!

Figyeljétek, és keressétek ingyenes óráinkat!

Üdvözlettel:
A cserebere.hu csapata


*Csak azokat a jelentkezéseket tudjuk elfogadni, melyek pontosan 1 db felhasználónevet, és 1 db termékazonosítót tartalmaznak. A kiemelési akcióban való részvétel teljesen ingyenes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése